Фризьорство и фризьорски услуги - прически, подстригване, възстановяващи терапии за коса, боядисване, сгъстяване на коса от студио за красота Визия Пловдив

Фризьорство (фризьорски услуги)

Фризьорство в Пловдив – заповядайте за следващата си прическа, боядисване, подчертаване или поддръжка на косата и нека нашият фризьор да ви помогне да изразите своята индивидуалност, като създаде перфектния стил за вас.

Удължаване и сгъстяване на коса

Преди да удължите или сгъстите косата си, в салон за красота Визия ще бъдете консултирани от специалист, който да Ви предложи най-подходящият метод и най-подходящата за Вас коса. Допълнително вградената коса задължително трябва да съответства по цвят и структура на собствената Ви.

Удължаване и сгъстяване на коса с треса с капси в няколко стъпки:

  • измиване на косата със специален шампоан;
  • изправяне на косата;
  • поставяне на екстеншъни с капси;
  • оформяне на косата със слайс технология (подстригване на косата) при необходимост.

При този метод удължената коса се прикрепя за вашата посредством капси. Удължаването е постоянно, косата не се маха и слага всеки ден. На около 2-3 месеца е необходима поддръжка. Цялата процедура отнема не повече от 2 часа.

Подстригване

Ние работим за Вас независимо от възрастта – мъжко подстригване, дамско подстригване, детско подстригване.

Прически

Погрижете се за Вашата перфектна визия с ежедневни, официални или други по желание на клиента прически.

Боядисване на коса

Боядисването на косата винаги е предизвикателство, поради което ние в студио за красота Визия предлагаме голямо разнообразие от цветови гами, които отговарят на вашия конкретен вид коса. Всичко това е част от нашата отдаденост, която Ви помага да изглеждате най-добре и да се чувствате чудесно.

Възстановяващи терапии за коса