Меню Затваряне

Как можем да постигнем добре оформено и стегнато тяло?

Как можем да постигнем добре оформено и стегнато тяло - от студио за красота Визия Пловдив

Здравейте! Днес темата, която вълнува 99% от хората, разбира се в различните етапи от живота ни, е да се стремим към различни неща. Как да бъдем по-красиви, по-здрави и не на последно място да спрем времето, за да останем винаги млади! Ще погледнем по детайлно на това, как можем да постигнем добре оформено и стегнато тяло. Без лишения, дългосрочно и бързо. За тази цел, трябва да се чувстваме здрави и жизнени и да успяваме да работим, поемайки всички възможни и невъзможни ангажименти в ежедневието си.
Студио Визия има решение и отговор на всички тези въпроси и нужни!

Като специалист в Здравния мениджмънт, пълноценното здравословно хранене и козметолог, успях да сваля абсолютно успешно 12кг в срок от 4 месеца. Ежедневието ми е динамично и възможността да приготвям рецепти от различни режими за отслабване (за да се храня здравословно и с малко калории), да броя калории или да подбирам био храни в големите супермаркети клони към 0, може и към -10.

Как успях? Бързо, лесно и удобно!

Комбинирах козметична процедура, която е много популярна като “Мързелив фитнес” или Ултразвукова Кавитация с подходящите за моето тяло/и ежедневие/хранителни добавки и продукти за здраве. Истината е, че процедурите и режима в едно с добавки са напълно приложими за хора от всяка възраст и всякакъв график с ангажименти. И също така е строго индивидуален спрямо нужните на човека. Сега ще ви въведа с малко информация, какво точно прави Ултразвуковата Кавитация.

Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още, след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит. Технология повишава жизнеността на клетките, стимулира метаболизма им и кара кожата да освободи огромно количество колаген и фиброзна тъкан, стимулира кръвообращението и регенерира колагеновите влакна, за да запази кожата по-гладка и стегната.

Ултразвукова кавитация - Как можем да постигнем добре оформено и стегнато тяло - Студио за красота Визия Пловдив

Генерират се мехурчета, които се пукат, поради промените в налягането на течността вътре в тъканите. Пукайки се, мехурчетата разрушават мастните клетки на обработваната зона, като ги втечняват и извеждат от организма с помощта на линфната и отделителната системи. Вибрациите на ултразвуковата кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, т.е те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се разрушава, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство.

Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастни клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Резултатите могат да се измерят още след първите процедури.

Предимства от ултразвуковата кавитация

  • Разбива подкожната мастната тъкан и редуцира мастните клетки в зоната
  • Оформя контура на тялото и намалява обема мазнини
  • Намалява потенциалната акумулация на мазнини
  • Гарантира дълготраен ефект
  • Не оставя белези и не изисква анестезия, без странични ефекти
  • Неинвазивна и безболезнена процедура
  • Може да се върнете веднага към обичайния си начин на живот
  • Резултат се постига само с един цикъл от 10 процедури
  • Стабилни резултати – редуциране на сантиметри в обиколката в талия и корем
Ултразвукова кавитация - Как можем да постигнем добре оформено и стегнато тяло - Студио за красота Визия Пловдив

След, всичко това, сигурно ви се струва сложно и не точно за вас! Да съгласна съм. Затова Студио Визия ви предлага да се възползвате от нашите индивидуални консултации, които са лични и точно само за вас.

Възползвайте се САМО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ на половин цена! Подгответе се за лятото, като спестите! Повече информация на телефон 0899144914 или от страницата ни с контакти.

👋 ГРАБНИ 5% ОТСТЪПКА ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Въведи своя имейл адрес, за да научаваш за нашите промоционални продукти и персонални отстъпки.

БЕЗЛАТНО Е и не изпращаме спам!

Posted in Полезни статии

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *