Лазерна епилация в Пловдив - лице, устни, брадичка, ръце, мишници, гърди, корем, интимни части, крака, седалище от студио за красота Визия Пловдив

Лазерна епилация Пловдив

Лазерна епилация – медицинска процедура, при която се използва концентриран лазерен лъч за премахване на нежеланото окосмяване.

По време на лазерното отстраняване на окосмяването, лазер излъчва светлина, която се абсорбира от пигмента (меланина) в косъма. Светлинната енергия се преобразува в топлина, която уврежда тубусите във вътрешността на кожата (космени фоликули). Това увреждане потиска или забавя бъдещия растеж на косъма.

Общите места за третиране включват лице, горна устна, брадичка, ръце, мишници, гърди и корем, интимни части, крака и седалище. Въпреки това е възможно да се третира нежеланото окосмяване в почти всяка област, с изключение на клепача или околния район.

Elysion PRO (Елисион ПРО)

Диоден лазер Elysion PRO за лазерна епилация Пловдив от Студио за красота Визия Пловдив

Диодният лазер на испанската фирма Cocoon Medical – Elysion PRO (Елисион ПРО), премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фуликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата.

Основното различие и предимство на Elyson PRO, е че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен или светли косми.

Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (включително и лятото), като процедурата е безопасна и за кожи с тен.

САМО 6-10 ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ТРАЙНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ НА ТРЕТИРАТАНАТА ЗОНА.

Доверете се на професионалното обслужване от студио за красота Визия и си запишете час при Вашият козметик още сега: 0899 14 49 14


Изгодни оферти за лазерна епилация: