Меню Затваряне

Лазерна епилация

Лазерна епилация Пловдив

Лазерна епилация – медицинска процедура, при която се използва концентриран лазерен лъч за премахване на нежеланото окосмяване.

По време на лазерното отстраняване на окосмяването, лазер излъчва светлина, която се абсорбира от пигмента (меланина) в косъма. Светлинната енергия се преобразува в топлина, която уврежда тубусите във вътрешността на кожата (космени фоликули). Това увреждане потиска или забавя бъдещия растеж на косъма.

Общите места за третиране включват лице, горна устна, брадичка, ръце, мишници, гърди и корем, интимни части, крака и седалище. Въпреки това е възможно да се третира нежеланото окосмяване в почти всяка област, с изключение на клепача или околния район.

Лазерна епилация с Elysion PRO (Елисион ПРО)

Диоден лазер Elysion PRO за лазерна епилация Пловдив от Студио за красота Визия Пловдив

Диодният лазер на испанската фирма Cocoon Medical – Elysion PRO (Елисион ПРО), премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фуликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата.

Основното различие и предимство на Elyson PRO, е че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен или светли косми.

Лазерната епилация е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (включително и лятото), като процедурата е безопасна и за кожи с тен.

САМО 6-10 ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ТРАЙНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ НА ТРЕТИРАТАНАТА ЗОНА.

Доверете се на професионалното обслужване от студио за красота Визия и си запишете час при Вашият козметик още сега: 0899 14 49 14

close

👋 ГРАБНИ 5% ОТСТЪПКА ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Въведи своя имейл адрес, за да научаваш първи за нашите промоционални продукти и персонални отстъпки. БЕЗЛАТНО Е!

Не изпращаме спам! С безплатният абонамент се съгласяваш с нашите Условия за ползване и можеш да се отпишеш по всяко време.