Студио за красота Визия Пловдив - Фризьорство, маникюр, педикюр, ноктопластика, козметика, лазерна епилация, масажи, SPA терапии

Погрижете се за ръцете си – Вашият маникюр

Мнозина твърдят, че можем да кажем много за един човек, просто като гледаме ръцете му. За съжаление обаче, малцина от нас могат да намерят време редовно да държат ръцете си добре поддържани.

Маникюрът е термин, използван за описание на редица козметични процедури, предназначени да подобрят или поддържат външния вид и състоянието на ръцете и ноктите. Различни инструменти, масажни техники и лосиони за красота се използват в зависимост от избрания тип и салон за маникюри.

Независимо от повода, модата или искате нещо екстравагантно, ние имаме много възможности да Ви поглезим с чудесен маникюр.
Предлагаме изграждане с гел, гел лак, обикновени маникюри, гел на естествен нокът, премахване на лак и поддръжка на Вашите нокти.


Възползвайте се от нашите услуги:


Поглезете Вас или обичан човек, като си запазите час за маникюр на телефон: 0885 30 67 57

Грижа за краката – педикюр

Педикюрът е термин, използван за описание на редица козметични и терапевтични процедури за красота, предназначени да подобрят или поддържат външния вид и състоянието на краката и ноктите на краката. Педикюрът може да се смята за маникюр за краката. Инструментите, техниките за масаж и лосиони, използвани по време на Вашият педикюр, до голяма степен ще зависят от това кой салон за педикюр.

Повечето педикюри включват ексфолиране на крака, за да се отстранят мъртвите клетки на кожата, подаването на ноктите, козметиката и приложението на един или повече лакове за нокти. Днес много педикюри виждат и долната половина на масажираните крака, което прави преживяването още по-луксозно за спа-гостите.

Осигурете си най-добрата грижа за краката, като си запишете час за педикюр на телефон: 0885 30 67 57Изгодни оферти за маникюр и педикюр: