Меню Затваряне

Масажи

Класически масажи Пловдив

Каквито и да са плановете Ви, отделете 60 минути за себе си с класически масаж в Пловдив от студио за красота Визия Независимо дали имате нужда да се отпуснете след работният ден, дълго пътуване или да започнете Вашата почивка, ние можем да облекчим стреса и напрежението. Ще Ви помогнем да се отдадете на здравето и спокойствието, от които се нуждаете.

Няма никакво съмнение, че приемането на масаж е добро за душата и тялото ви. Ако това е толкова важна част от здравословния начин на живот, защо не го правите по-често? Само 10-минутно разтриване на определена област може да помогне за облекчаване на стреса, кръвоснабдяване и оставяне на чувство за спокойствие и освежаване.

Вашият класически масаж в Пловдив е на разположение!

Масажът допълнително подпомага спокойствието чрез стимулиране на парасимпатиковата нервна система на тялото, наричана понякога „система за отдих“. Релаксиращият масаж също увеличава кръвообращението и стимулира лимфната система на организма, която отвежда отпадъчните продукти. Следващият път, когато почувствате нуждата да се отпуснете, заповядайте в Студио Визия Пловдив масаж!

Видове масажи в Пловдив от Студио Визия

ВИД МАСАЖ ЦЕНА
Класически масаж40лв
Частичен масаж25лв
Антицелулитен масаж25лв
Релаксиращ масаж + аромалампа40лв
Спортен масаж40лв
Индийски масаж Аюрвейда Апхаянга40лв
СПА терапия (шоколад, роза, мед, плодове)50лв

Осигурете вашият комфорт и резервирайте час за масаж в Пловдив още сега на телефон: 0899 14 49 14

close

👋 ГРАБНИ 5% ОТСТЪПКА ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Въведи своя имейл адрес, за да научаваш първи за нашите промоционални продукти и персонални отстъпки. БЕЗЛАТНО Е!

Не изпращаме спам! С безплатният абонамент се съгласяваш с нашите Условия за ползване и можеш да се отпишеш по всяко време.