Меню Затваряне

Поставяне на мигли „косъм по косъм“

Поставяне на мигли по метод „косъм по косъм“ в Пловдив

Поставяне на мигли косъм по косъм – козметична процедура, която е подходяща за тези жени, които просто нямат време за разкрасителните ритуали сутринта и за тези, които искат съществено да преобразят визията си пред предстоящите събития – сватба, отпуск, празник и т.н.

Също така този метод е актуален и дами, които страдат от алергии към спирала или някои от съставките на декоративната козметика. Същността на процедурата се основава на това, че майсторът с помощта на 2 пинцети и специално лепило, слага върху всяка естествена мигличка по една изкуствена. Това е японския метод.

Съществуват и удължаване на мигли със снопчета, като на всяко ваше косъмче се залепва снопче, състоящо от 2 до 6 миглички (съответно – 2D, 3D.. и така до „МЕГА обем“). В качеството на материал се използва косъм от норка или коприна.

Жените основно избират тази процедура, защото не може да се направи разлика между изкуствено поставените и естествените мигли. Друг голям плюс на този вид удължаване и сгъстяване, е че може лесно да се поддържа във времето, при това на добра цена. Можете да забравите и за използването на спирала, след поставянето на новите мигли, което също е плюс.

Поставянето на мигли косъм по косъм определено се избира от предвидливите дами, които искат да изглеждат максимално добре, като по естествен начин да подчертаят излъчването и красотата си, на достъпна цена.

Поставяне на мигли цена

ВидЦена
Класика50лв
Поддръжка класика30лв
Обемни техники 3D-6D60лв
Поддръжка 3D-6D35лв
Сваляне на мигли15лв
close

👋 ГРАБНИ 5% ОТСТЪПКА ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Въведи своя имейл адрес, за да научаваш първи за нашите промоционални продукти и персонални отстъпки. БЕЗЛАТНО Е!

Не изпращаме спам! С безплатният абонамент се съгласяваш с нашите Условия за ползване и можеш да се отпишеш по всяко време.