Меню Затваряне

Кислородна терапия и криотерапия на лице

Кислородна терапия и криотерапия на лице, плюс биолифтинг на околоочен контур

Тази кислородна терапия е кратка – един сеанс трае не повече от 30 минути. За по-силен и продължителен ефект се препоръчва пациентът да се подлага на Intraceuticals терапия веднъж на 7 или 10 дни. Самата процедура действа отпускащо, защото при нея няма намесени игли или други агресивни методи за борба с несъвършенствата. Кислородната терапия се извършва с помощта на специален уред. Работи се на няколко етапа.

Криотерапията вкарва в дермата активните съставки на ампулата, премахва торбички и тъмни кръгове, стеснява широките пори.
Процедурата е подходяща за всяка възраст и може да се повтаря през една седмица. За оптимален ефект се препоръчват пет процедури.

  • При първия етап кожата се почиства, за да се подготви за по-лесното абсорбиране на серума. Вкарва се кислород под ниско налягане, който успокоява и овлажнява кожата.
  • При втория етап със специално устройство, заредено с подмладяващия серум, включващ олекотена формула на хиалуронова киселина и витаминен комплекс, се обработват последователно челото, околоочния контур, бузите, носа, лицевия контур и шията.
  • При третия етап, с помощта на специален гел, се “запечатва” ефектът от терапията, така че кожата да задържи влагата, приета от хиалуроновото наслояване.

След приключване на кислородната терапия се пристъпва към биолифитинг на околоочният контур.

Доверете се на професионалното обслужване от студио за красота Визия и си запишете час при Вашият козметик още сега: 0899 14 49 14

👋 ГРАБНИ 5% ОТСТЪПКА ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Въведи своя имейл адрес, за да научаваш за нашите промоционални продукти и персонални отстъпки.

БЕЗЛАТНО Е и не изпращаме спам!