Меню Затваряне

Стандарти за качество

В LR фокусът е върху подобряването на качеството на живот. Под мотото „Повече качество за вашия живот“ нашата амбиция е да създадем по-добро качество на живот за всеки индивид. Това може да бъде реализирано или чрез използване на нашите висококачествени продукти от гамата за здраве и красота, чрез уникалната възможност да промените устойчиво и положително собствения си живот, предоставена от бизнес модела LR. Претенцията за качество на LR се отнася за всички области – от разработването на продукти до обслужването на клиентите. ЛР не само налага високи стандарти на себе си, но и на външните доставчици на услуги, с които си сътрудничи. В тази рамка много социални аспекти са важни.

Суровини и доставчици

LR дава приоритет на използването на естествени и първокласни суровини в съответствие с най-новите открития в научните изследвания и разработки. Затова си сътрудничат с опитни доставчици на суровини. Тъй като фокусът е върху първокласното качество, доставчиците подлежат на строги проверки. ЛР гарантира използването на висококачествена суровина, като се проверява състава на всеки продукт преди одобряването на рецептата. Всички доставени суровини подлежат на специфичен индивидуален план за проверка – всяка партида се проверява за съответните анализни данни и документация.

ЛР Алое Вера - LR стандарти за качество

Освен това от голямо значение е съответните производствени обекти да отговарят на приложимите национални и международни разпоредби. Не се толерира детски труд, недопустимо работно време, принудителен труд или недостатъчна безопасност на труда. Редовни проверки на място при доставчиците, например в зоната за отглеждане на Aloe Vera Barbadensis Miller в Мексико, се гарантира качеството на суровината, както и в съответствие със социалните изисквания. Освен това SGS INSTITUT FRESENIUS непрекъснато проучва цялото отглеждане на Алое Вера, където не се използват пестициди или други опасни химикали. За целта се проверяват и условията на труд в насажденията. Допълнителен знак за качество е членството в „Международния научен съвет за алое“ (IASC), международно действаща асоциация, която има за цел да защитава интересите на индустрията на Алое Вера, особено с оглед на науката и изследванията. Като част от своя „Кодекс на Етика“, IASC разработи стандарти за качество и строги изисквания за одити, провеждани в двугодишен цикъл.

Преработка и производство

По-голямата част от продуктите се произвеждат в централата на Ahlen в Германия. За специални продуктови сегменти, LR си сътрудничи с чуждестранни доставчици, например част от декоративната козметика се произвежда в Италия – страна, известна в цял свят с висококачествената си декоративна козметика. За този производствен сегмент, разбира се, претенцията за качество „Произведено в Германия“ също е спазена. Италия е символ на най-високо качество на формулата, превъзходен цвят, моден опит и не на последно място дългогодишен опит в този сегмент. ЛР поема цялата социална отговорност и в тази област и се въздържа от тестване на каквато и да е козметика върху животни дори преди общоевропейското въвеждане на законовата забрана за тестване върху животни.

Производство на гел от алое

LR разполага с изключителен експертен екип, съставен от д-р Андреас Клайн, директор Изследване и развитие (R&D), Сабине Ларсен-Вефринг, Директор Осигуряване на качеството (QA) и R&D Хранителни продукти и аксесоари и единственият европейски член на борда на IASC, както и д-р Раймунд Lierhammer, директор R&D и QA и разработчик на технологията Microsilver в козметиката и изследванията на Nanogold и коприна. Този екип е подкрепен от работата на Научния консултативен съвет, група от вътрешни и външни изследователи и учени, която предприема отдаден и целево ориентиран подход за усъвършенстване на LR продукти с Алое Вера.

Поръчка на ЛР продукти с Алое Вера онлайн

👋 ГРАБНИ 5% ОТСТЪПКА ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Въведи своя имейл адрес, за да научаваш за нашите промоционални продукти и персонални отстъпки.

БЕЗЛАТНО Е и не изпращаме спам!